lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kaksi kadonnutta päivää...

Voi hyvänen aika! Hokasin justiinsa kolmen päivän vapaan hävinneen jonnekkin. Ensimmäisen muistan kun kaupungissa kikkailin sitä sun tätä mutta kaksi seuraavaa onkin mysteeri? 

Epätoivossa purin kameranikin koneelle ja sieltähän löytyikin jottain mahdollista todistus dokumenttia mitä saattoin tehdä...

Saas nähdä kuin Furunon anturi piirtää vauhdissa kun niittiveneen pohjasta kyse? Vanahaa Lowrancen anturia en uskoltanut irroittaa peräpeilistä pois kun se piirtää matkavauhdissakin pohjaa joten kuten tosin kymmenien ja kymmenien säätöjen jälkeen löytyi "se oikea kohta" johon ei pohjavirtaukset haitannut...

Kerrankin pääsin "helpolla" kun takilan jalustaksi löytyi optimaalinen koko. Rautakaupan hyllystä löytyi metritavarana l-rautaa alumiinista. 150mm*75mm*8mm muotoisen kappaleen kun katkotutti 140mm pitkäksi niin AVOT! (tässä vaiheessa ei tietenkään kannata mainita kuudesta reiästä senkkauksineen, muutaman tunnin vatulointeja reikien paikasta ym.)

Tähän hetkeen meni vain se hetki...;)

Ja tähän toinen hetki...:D

Tähän hetkeen melkein talvi...HI!

Viime kesänä muhinut ajatus kuudesta takila hässäkästä paisui muuten kasi hässäkäksi! Kalliiksi tuli tämäkin viiraus kun joutuu investoimmaan vielä kaksi lissää...;)

Niin siinä kävi että miekin joudun lisäämään elektroniikkaa kojelaudalle. Aina oon vannonut että kaksi riittää, erillinen karttaplotteri ja kaikuluotain jos laite menee rikki niin toinen jää.. Nyt kun on kolme niin marginaali kasvaa tai no totuushan on siinä että Lowrancen kalan piirto ominaisuus on niin surkia tummissa vesissä ettei sitä usko ennen kuin itse näkee. Ennen kun oli musta valkea Lowrance x-135 niin sen kanssa pärjäsi joten kuten mutta nämä HDS värivehkeet joutaisi ampua maata kiertävälle radalle tai siirto istuttaa "kirkkaille kalattomille" vesille niin häiriöpiirrot pysyisi kurissa. Karttaplotterina taasen Lowrancen vehkeet on taasen hyviä ja sen tähden niitä käytän jatkossakin. Itse asiassa käytän kahta kun se markkinoiden ensimmäinen väri plotteri (pienin kuvassa) on edelleen soiva kampe vuodelta 2004 ja täynnä (3000 merkkiä) erilaisia ajolinja merkkejä Kainuun kalaisilta vesiltä!

Kuten kuvasta näkyy lumene määrän kasvaessa Kalastaja-Eemelikin joutui aurinkolasien kanssa poseeraamaan...;)

Juuri kun venho alkoi olla hyvällä mallilla niin uudet visiot alkoi viiraamaan! Voi olla että kiire tulee jos viimeisimmän meinaa toteuttaa...

Kuulutus! Muovikassillinen Tshernobylin väristä vappuperuke aihetta noudettavissa Kuusitien vihreästä astiasta.. Tuossa nurkalla... Noin viikko aikaa...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti