lauantai 19. huhtikuuta 2014

2K14 haukikausi auki!!

Huoh...Viimein voi hengähtää kun se ensimmäinen haukireissu onnellisesti takana. Hassua myös huomata miten syntyy se viime tippa ihan väkisin. Koko talvi oli aikaa kikkailla ja tehdä kaikki valmiiksi mutta mitä sitä. Perjantai iltana töiden jälkeen sai pajeron putki punasena työntää ranchille veneen pakkailluun ja varusteluun kuten targakaaren asenteluun ym. Kello kävi tuona iltana niin nopiaan että kevät pesukin jäi ja sitä myötä tarra hommia, sipostelua jne. mutta kerkiäähän nuo, ehkä kesämmällä, syksyllä tai no viimeistään tulevana talvena...HI!

Joka tapauksessa illan nopeat toimenpiteet johti aamuiseen kauden avaukseen virtavesille kun järvet on edelleen meillä päin jäässä ehkä jonkun päivän mutta kalaa kasvaa myös virroissakin. Mika "mertsi" Meriläisen ja Eemeli "kalastaja-eemeli" Immosen kanssa päivä meni oikein rattoisasti haukia kepitellessä ja ihmetellessä että yleensä pääsiäisenä pilkitään mutta nyt ei. Mittään isoa ei luonnollisesti tullut eikä alussa oikeen mitään mutta taktiikkaa vaihdellessa asiatkin loksahteli päivän mittaan kohtuu uomiin...

Ei tainnut ihan ensimmäinen olla kun se kuvatus meni facebookkiin mutta heti toinen kuitenkin...

Äkkinäisen silmissä kuvasta voi ihmetellä miten noiden siimat ei mene sekaisin? Enemmän perehtyneen ajatuksissa pyörii varmaan että sopisiko tuohon vielä jotain? Ja lopuille "wannabe" uistelijoille kerrottakoon että ainoat kiiltävät osat on takilan puomit ja loput ite tehty!!! 
(kuvan otti Antti Harju)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti