torstai 16. kesäkuuta 2011

Superia pukkaa...

Kohta on taas arkiviikko lusittu joten huomenna Hondan rupeli pyörii kuten lauantaina ja sunnuntainakin. Edessä on siis super viikonloppu hauen mehtuuta ajatellen. Perjantaina aattelin uistella muutaman tunnin pitäjämme haukiparatiisissa etsien niitä isompia yksilöitä ja lauantaina aattelin pamauttaa satumaisen kauniille Lentuanjärvelle.
Siellä havukka-ahon ajattelijan maisemissa jos missään arjen kiireet unehtuu tuumailuun kuten itse elokuvassakin. Lentualla uistellessa on joskus maisemien katselu unohtunut tyystin kun isot hauet kiusaa sitä hiljaisuutta räikän pärinänä aivan koko ajan. Tilastojeni mukaan nyt tulevana viikonloppuna pitäisi kepin taipua ja räikän päristä isoista hauista mutta kaikki päinvastainen on kuiteskin hyvin mahdollista kuten viime viikon lauantain onnistumiset vaihtui sunnuntain epäonnistumisiin.

Mie kyllä raportoin kuin kävi ja toivottavasti kirjoittelen ylös saadusta jättihauesta joka viime kesänä voitti kamppailun edukseen. Se oli muuten ISO ehkä viidentoista kilon kala mutta niinhän ne karanneet aina on isoja...;)

Lentuan kaunotar viime kesältä...

Sunnuntaille en laadi taaskaan mitään suunnitelmaa vaan toteutan sen reissun sinne mikä tuntuu hyvältä.

2 kommenttia:

  1. Lentuan Kaunotar..... kala vaiko Kippari? Hmmmm..... Siinäpä kysymys ;)

    VastaaPoista
  2. Ok... oon mie pari kiloa lihonnut viime kesäisestä...;)

    VastaaPoista