tiistai 1. helmikuuta 2011

Yksi neljästä part2

Niin se aika rientää ja suunnitelmat muuttuu lennosta. Viime pakinassa povailin itselle "ammattikalastajan" uraa mutta muutama päivä siitä lunastin mahdollisuuden lähteä mainariksi opiskelemaan. Mikä vielä parasta niin tälle keväälle aukiaisi ehkä toinenkin mahdollinen työnantaja Vuokatin lisäksi. Tulevaisuuteni kannalta edessä oli neljä ura vaihtoehtoa ja aikaa valita vaan viikko...

Parin unettoman yön jälkeen kallistuin mainarikoulun kannalle. Noista vaihtoehdoista varmasti järkevin ratkaisu tulevaisuuden kannalta sitä en epäile mutta arvatkaapa mikä näissä asioissa mietitytti? No rakas harrastushan kokee nyt kahden vuoden "taantuman" kun tulotaso tippuu ja nyt joudun oikeasti ponnistelemaan jokaista päivää kohden huomattavasti enemmän kuin nykyisellä Vuokatti hirsitalot työnantajalla.

Oikeastaan ensimmäisen kerran elämäni aikana joudun ihan oikeasti miettimään harrastukseni sovittamista arkeen ja sehän se tässä mietityttääkin. Tulevan kauden reissut vähenee entisestään mutta toisaalta hyvä niin tuleepahan tehtyä niitä "laatureissuja" enemmän. Jo monien vuosien aikana oon tutkiskellut tilastojani ja huomannut kuin "kannattamattomia" on nuo arki-illan uistelut. Onhan se sanomattakin selvää jos suoritan reissun töiden jälkeen vaan jonnekkin niin eipä siitä voi oikeen muuta odottaa kuin sattumaa? Käytännössä katsoen ne on ollut vaan tilastomerkintä (käynti) reissuja ja eivät anna juuri mitään muuta tilastoitavaa.

Kuin sattuman kauppaa nyt jos koskaan miulle aukesi se "ovi" pois tuosta rytmistä...HI!

Nooh se siitä ripityksestä ja iloisemman uutisten pariin... Hiljattain pääsin "virallisesti" mukaan vielä yhteen projektiin. Pari vuotta sivusta seuranneena ja viime vuonna jo enemmän kaverina touhutessa päätti Antti "Troplan" Harju lunastaa miulle oikeen Vuokatti Fishing työasusteen tulevia koitoksia varten.
The hauki ja Sastan asu...

Antin insinöörin taustan tuntiessa jokainen asia tehdään enemmän kuin perusteellisesti. Tämäkin asu kokonaisuus on kuulkaa mietitty jo brodeerauksineen ja toimivuudeltaan erittäin tarkkaan...HI! Mikäs tämmöisen leivissä on opas keikkaa tehdessä kun puitteet on vähintään erinomaiset jo oppaalle saati asiakkaat...:)

Niin ja paras juttu on vielä tulossa mutta siihen palataan hieman myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti