keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Opiskelua oikeen urakalla

Jos et tiennyt niin mie oon nykyään kokopäiväinen opiskelija. Maanantaina aloitin kaivosalan opinnot josta on tarkoitus luoda itselle kohtuu palkallinen ammatti jotta voi harrastaa...HI! Koulun käynnin lisäksi sain itseni viimein sinne Jykkepapan vaapun valmistus kurssille. Jos et tiedä mistä on kyse niin katso tämä linkki Sinttivinttureiden blogista.


Viime vuotiseen tyyliin nauru raikui ja kaikilla oli mukavaa niin mikäs tuolla on torstai illat istuskella? Ensimmäisenä kurssi-iltana ehostin vanahoja haukipeltejä uusiin teippeihin koska osassa pelleissä on vissiin väärän värisiä teippejä kun niillä ei saa kalaa saati edes tärppejä? Mutta nyt ehostusten jälkeen on kuulkaa niin seksikkäät moniväri teippaukset että hauetkin nauraa itsensä hengiltä...;)

Ensi torstaina taidankin liimailla rikkinäisiä vaappuja ehjäksi niin saan pari rasiallista ottipelejä lisää reserviin. Joutoaikana eli liiman kuivumis aikana aattelin koukuttaa pelteihin uudet terävät koukut niin loppuu se vit... Miun tylsistä koukuista...HI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti