keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kalusto huoltoa

Tämän päivän teemana oli järjestellä uistimia viime kesän jäljiltä oikeeseen järjestykseen. Kesän jäljiltä on aina hassua huomata kuin uistimet sopii aina vaan vähempiin rasia määriin. Lähtökohtaisesti 40 rasiaa hupeni useilla rasioilla.

Sanonta Ahti antaa, Ahti ottaa ei ole turhasta...

Lappia vaapukoita...

Samalla toteutin sen mikä olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten. Poraillin nääs uistin rasioihini neljän millin tuuletusreiät. Kaveri porukassa moni on jo moiset tehnyt mutta mie en niimpä Tervon "homeuistimet" onkin oikea käsite tai pitäisikö sanoa että oikea vit... aihe muttei enään...HI!

4 millin tuuletusreiät molemmissa päissä...

Miksikä porasin päihin niin seuraava kuvasarja kertoo moisen syyn.

Veneeni kylkiin rakensimme aikoinaan molemmin puolin laitaa on tuommoiset uistinkaapit jotka vetävät 15 rasiaa puolelleen eli yhteensä matkassa kulkee aina 30 rasiaa uistimia.

Näin ikkään! Uistimet on tuolla keväästä syksyyn eli en harrasta sitä että kuljettelen niitä joka reissun päätteeksi sisätiloihin kuivumaan...

Nyt kun miul on rasioiden päissä ne reiät niin ilma kiertää luonnollisesti alhaalta ylös päin kun rasiat säilytetään pysty asennossa. Vinkkinä kollegoille voisin kertoa että moiset "uistinkaapit" on tuonnut veneeseen lisä tilaa kummasti ja mikä parasta niin koskaan ei ole unehtunut kotiin juuri sitä laukkua vaan kaikki kulkee aina matkassa...HI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti