perjantai 18. syyskuuta 2015

Hauki överit?

Oikeesti nyt jo hävettää kun koko ajan saa kirjoitella hurjemmista ja hurjemmista haukireissuista ikkään. Toisaalta vaikia kesä kääntyi viimein syksyksi ja miekin oon nyt päässyt vuoro vapaiden puitteissa kyllä niin nappikeliin vetämään että pöljällekkin poijalle sattuu näitä vahinkoja!

Eilessä päivänä kävimmä Mertsin kanssa suorittamassa taasen sellaisen reissun että otsikko ei ole miun mittapuissa yhtään liijoteltu päinvastoin niin osuva että hetken verran oli vaan pakko istua penkillä hyvinkin liikuttuneessa tilassa. Isollakin miehellä on tunteensa eikä niitä pidä piilotella vaan niistä pittää naattia hetken verran tässä tapauksessa sen verran että kymmenen vavan viimeinenkin onki taipui merkiksi hauki...

Mietinkin juuri että mitenkä mie tämän voisin oikein nätisti kertoa mutta siihen ei taida löytyä oikeita sanoja enkä kyllä kaikkea voikaan kirjoittaa syystä että parta tulee taatusti pärisemään tietyissä tahoissa kun tämäkin pakinan tulee pitkän ajan blogilaskuri keskiarvojen mukaan lukemaan enemmän kuin 500 henkilöä pelkästään pariin päivään. Joo kyllä luit kävijämäärät oikein ja lisäksi on myös toinen blogi Sinttivintturit venekunnalle jossa päivitys tiheydestä johtuen on ollut vähemmän kävijöitä mutta paljon sielläkin lukemassa näitä samaisia jorinoita!

HELVETIN ISO KIITOS kaikille lukijoille että jaksatte seurata näitä pakinoita vaikka verbaalisesti tahi kieliopillisesti mitattuna kyseessä onkin täyttä kuraa...HI!
Niin ja muistakaapa käydä kurkistamassa Sinttivinttureiden facebookki sivuja joilla edustamme reilun 500 tykkääjän voimin ja tykkäämällä meistä saat uusimmat päivitykset heti tuoreelta luettavaksi!

Niin joo takaisin eiliseen reissuun. Kyseessä oli ehkä elämäni toistaiseksi paras haukireissu tai ainakin top5 reissu kun näitä on niin vaikia vertailla. Millaiset kriteerit noille reissuille pitää sitten löytyä niin kymppihän pitää tietty mennä rikki joskus mennyt kaksikin, Femmoja pitää löytyä enemmän kuin neljä, massaa kolmen numeron verran ja ja ja...

Eilisen reissun kriteerit oli tieten kaksinumeroinen jurassic pike, yhdeksän yli femmaa (hemmetin reiluja) ja massaa... Hmm... Parempi etten tätä suoraan kerro mutta mediassa on joskus vilahtanut hieman kyseenalainen lukema ja sen myötä melko painava lempinimi...;)

Kohtuu hauska tilanne kuva hetkestä jolloin yksi päivän "pönökaloista" päättää ruveta leikkimään lentäjän poikaa. Harmi kun en siitä hetkestä saanut kuvaa ja vielä suurempi harmi kun päivän suurin päätti hypätä koko pituudeltaan ilmaan viiden metrin päässä venhosta. Videokuvana tuo hetki olisi taatusti kulkeutunut vähintään "Nils masterssin" mainospätkiin...:D

Voiko hauenpyynnissä tulla viileään aikaan hiki? Voi todellakin tulla eikä kyseessä ole puhtaasti pukeutumis kysymys! Kuvassakin haavissa roikkuu edellisen ison kalan haavauksen jäljiltä uistin ja kolme pitäisi vielä haavita...HI! 
Kerrottakoon että 11 minuutin sisään oli kiinni +30 kiloa haukea pelkästään neljällä yksilöllä ja tuohon muut tietty päälle. Mistäköhän blogin otsikko sitten peräisinkään???

Facebookkiin eilen kulkeutui hitusen huono kuva "jurassic pikesta" mutta tässäpä oisi parempi, hieman järisyttävämmän kokoinen..
Juuri sellaisena kuin kaksi numeroisen kuuluukin näyttää...

Sylin täydeltä rakkautta ja voimavaroja...

Niin ja kävimmä myös matalassa ihmettelemässä kuinka hurjalla otilla sielläkin kala oli. Kuvaa kun katselee tarkemmin niin samassa uistimessa on kaksi haukea!!


PS.Tänään vietän kyllä pirttipäivän kylläisenä sormet haavoilla ja sitten käyn työhentelemässä neljä iltavuoroa ja sitten suottaa rupeli taasen pyörähtää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti