tiistai 14. tammikuuta 2014

Uusi vuosi vanhat kujeet?

Venho on taas pajassa odottamassa ensiapua ja jottain uutta. Pitkän talven aikana oli tarkoitus fiksata traileriin uudet ledivalot, vinssitukkiin uudet pehmusteet entisen kuluttua puhki,poikki ja uudet pyöränlaakerit.

Matkalla pajaan...

Veneen runkoon tai oikeastaan köliin pitää tehdä lisää kulutuspintaa kun köli on yksinkertaisesti kulutettu satojen ja satojen trailerointejen jälkeen puhki etuosasta. Kovan mietinnän ja suunnittelun tuloksena edessä onkin peltisepän työtä ja erinäköisten massojen testausta tupla varmistusta ajatellen.

Uisteluhommia ajatellen työnalle tulee uusia kaiteita kaksi tarvikelokeroinneen, ihka aito "sissybar" takamiehen kaikuluotaimen suojaksi ja vielä kahdelle takilalle siirrettävät telineet tarpeen mukaisiin kohteisiin. Valmius tulee siis kuudelle takilalle joista neljä sähköistä ja kaksi "isoa manuaalia" täsmä hommia ajatellen.

Takilapaikan suunnittelua...

Kojetaululle pukki toi uuven Furonon joten vanaha kunnon mustavalko lowrance suunta takilamiesten käyttöön "sisbarin" sisään.

Pientarvikehuoltoakin piisaa kuten plaanarilaukaisimien valmistusta, Punttien fiksailua, Perukkeita,tuplatapsia jne. Jotta vapaa-aikaa ei jäisi liiaksi työnalla on myös vaappuaihiota, peltiaihioita ja rikki menneitä uistimia yksi sankollinen niin ja uuteen väriin maalattavaa uistinta enemmän kuin sankollinen...;)

Huoh.. Jotenkin tuntuu että aika riitä kaikkeen mutta ompa noita käsipareja venekunnassa useampi muukin kuin mie...HI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti