perjantai 20. syyskuuta 2013

"Sotkamolainen rusiviksi"

Otsikko olikin pakko lainata hyvältä kollegalta koska kyseiseen lausahdukseen kulminoituu eilinen unelmapäivä niin täydellisesti kuin voi vaan olla mahdollista!!!

Ei tätä voi oikeen uskoa vielä itsekkään ja eihän sitä usko muutkaan mutta valokuvat muistuttaa todellisuudesta mitä eilen oikeen tapahtui... Jotain niin mystistä joka tapauksessa tapahtui ettei tätä saa järkeväksi lauseeksi muodostettua sitten mitenkään. Tunnetilat kuohuu itkun ja naurun välimaastoissa vieläkin ja varmasti vielä pitkään...

Nooh eilessä päivin kävimmä Mertsin ja Silvanin kanssa "haukimiesten tenolla" hoitokalastamassa haakea vähemmäksi ja näin ollen kirjolohille enemmän liikkumatilaa. Haasteellisella paikalla onkin vierailtu aiemmin neljä kertaa ja sintin verran vajaaksi on kaksinumeroiset ruukannut jäädä ja ne hurjat tärpit onkin sitten karkuutettu olosuhteisiin vedoten. Nyt luotu taktiikka onnistui sitten niin täydellisesti että uskoltaisimpa väittää että valtakunnallisestikkin katsottuna tälläisiä tuplapönötyksiä on aeka vähän? Saati +11,5kg kaloilla vielä vähemmän???

Hienot kalat siis tälläiset kymppi plussathan tai itseasiassa kaikki yli viiden kilon kalat kuuluisi ehdottomasti takaisin järveen hyvien geenien johdosta kuten muut onkin saannut jatkaa kasvamistaan mutta nämä kaunottaret päätyy trofee kaloiksi hoitokalastukseen vedoten. Ensimmäinen 11,88kg löytyy jossain vaiheessa Silvanin takkahuoneen seinältä ja "pienempi" 11,64kg hauki päätyy paikallisten nähtäville K-market Sotkamon lihatiskin ylle kauppiaan ehdotuksesta eli loppujen lopuksi mahtavat kalat pääsee mitä parhaimmalle paikalle, paikalle missä ne herättää eninten muistoja ja keskustelua mitä mahtavista vesistöistämme löytyykään!!!

Mika "kymppi" Meriläisen tyylittelyä...

Meidän Sinttivintturit Marko Silvanin väkinäistä hymyä...;)

Mahtavan päivän kaloja oli myös paljon muitakin mutta eihän sitä ilkiä alle kaseja enää mainitakkaan ääneen tälläisten mörköjen jäläkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti