sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Hauki EM viikonloppu...

Nyt taisin hönäyttää sinua väärällä otsikolla jos luulit että kirjoittelen otsikon mukaisesta kisasta...HI! Tänä viikonloppunahan ne olisi ollut sellaiset haukikarnevaalit Oulujärvellä että oksat pojes mutta mie/me Sinttivintturit päätimme jo talvella jättää tämän vuotisen kisan väliin monestakin pätevästä syystä.

Paikalla tai ei puhelin soi ja jos ei soinnut niin mie soittelin utelijaana kollegoille kuin nappaa? Minkäs sitä omalle kilpailuvietilleen mahtaa ja siinähän miul onkin ensi vuonna piteleminen/miettiminen kun päätin jättää kisat joksikin aikaan väliin mut jospa se ajan saatossa onnistuu kivuttomasti?

Niin mie pidin tosiaan omat karnevaalit Nuasjärvellä ja oikeen kaksi päiväiset turneet kuten edellä mainittu kisa. Ekana päivänä harrastettiin Akkasen Jukan kanssa plaanareilla uistelua säippiä unohtamatta ja toisena päivänä vedimme Troplanin kanssa kovahkossa kelissä vain plaanari tekniikalla haukea kyytiin minkä pystyimme. Tässä vaiheessa pitääkin kirjoitella millaiset erot voi olla eri järvillä... Oulujärven kisoissa lauantain paras tulos oli 137 kiloa haukea ja sunnuntaina tiettävästi 113 kiloa mut miul haukikassit painoi molempina päivinä 20 kiloa...

Nooh Oulujärvellä syö tällä hetkellä hauki super hyvin ja meillä päin vasta aloittelee ainakin toivon niin mutta onhan se olemassa sellainen vaihtoehto että ei vaan osannut pyytää oikealla tekniikalla. Jälkimmäisen vaihtoehdon kiistän luonnollisesti jyrkästi pois pelistä...HI!

Lähempää en ilennyt enää uistella. Huonompikin näköinen hoksaa varmaan että kyseessä on Vuokatinmaan lomakylä näin ohi uistellessa?

Näin käy kun ei käytä Lappia vaappuja...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti