perjantai 16. heinäkuuta 2010

Perhe Haverinen

SM kisojen toisen päivän nollatulos vei kalastus kipinän viideksi päiväksi. Ensimmäinen terapia reissu tuli siis tänään ja missäs muualla kuin hauen uistelijan paratiisissa. Suuntasin Kuhmon Lentualle yhdistäen emännän työkaverin perhe reissun. Haverisen poppoossa oli kaksi juuri kalastus kipinän saanutta poikaa joten eipä tarvinnut paljoa houkutella mukaan isästä puhumattakaan...;)

Haveriset ja tiukka kepitys...

Paratiisista kun kyse niin eipä kerinnyt aikaa kulua kuin muutama hullu minuutti niin rulla huusi merkiksi karkea hauki. Nuorimmainen kepin varteen ja hauki kyytiin. Tunti tuosta ja monta haukea myöhemmin oli poikien ennätys hauki kiinni mutta Ahti vei voiton siinä kamppailussa. Pettyneiden ilmeiden jälkeen tuli uusi mahdollisuus ennätyskalaan. Iso hauki kuohahti kaukana horisontissa ja sekös nosti veneessä tunnelman taas kattoon. Tiukan väännön jälkeen oli poikien ennätyskala todellinen!

Lentuan kutonen ja poikien ennätys uusiksi...

Ilta vierähti todella nopeasti kalojen kepittelyssä. Ihan lopussa kulkeuduimme hyvän oloiselle kuhapaikalle kun viuhkasta lähti kerralla kolme keppiä merkiksi kala. Kyytiin asti nousi kaksi komeaa kuhaa painaen 2,5kg ja 1,5kg ja varmaan arvaattekin paljonko se karannut olisi painanut...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti