maanantai 17. toukokuuta 2010

Pidennetty viikonloppu

Torstai toivoa täynnä niinhän sitä äkkiä luulisi!
Tämä torstai kokeili ehkä tähän astisista uistelu kerroista eninten uskoa paikkaansa.
Aamu startattiin kolmen jäsenen voimalla (Silvan,Harju ja mie) kutupaikkojen edustoille säippäämään. Melkeimpä heti kävi pari tärppiä kunnes kalat rupesi väistelemään venettä. On muuten hauskan näköinen ilmiö kun ajaa alle puolimetrisessä vedessä ja edestä hauet hyökkäilee kahtapuolen venettä pakoon. Nooh jonkun tärpin jälkeen otti pisimpään säippään kunnon kala kiinni! Ihan pienen väännön jälkeen saatiin muistoksi iso suomu. Sen verran on tullut suomuja tutkisteltua että uskollampa väittää tuon kalan painaneen 6-8 kilon luokkaa ja mätilastissa...

 Etpä arvaa missä ollaan???

Iltapäivä olikin sitten niin hiljaista ettei sitä meinannut uskoa mahdolliseksi sitten mitenkään. Mitään muuta syytä en tuohon päivään keksi kun sen että aivan kudulle valmistautuva kala on turpa kiinni.
Sen verran jäi päivällinen veto harmittamaan että iltasella kävin kävelemällä varmistamassa että oliko hauet kudulla? Siellähän ne melskasi ja niitä oli muuten enemmän kuin ne kaksi mitkä saatiin...HI!

Perjantaina kyytiin hyppäsi Janne "Niskalaukaus" Hyvönen. Jannella onkin enemmän kokemusta säippäämisestä kuin miul niimpä sitä taas tolskattiin ruohikon laitoja. Järven vaihto eiliseltä kannatti kun tuplattiin edellisen päivän veto heti alkuun...HI!

Janne "Niskalaukaus" Hyvönen

Pikku hiljaa siirryimme säippähommista kuhan pyyntiin. Olihan meillä pienoinen kuhatilaus kuhakukkoihin ja savustuspönttöön. Eipä mennyt kauan kun ensimmäinen kuha oli kyydissä! taktiikassa tehtiin vielä pieni säätö niin rupesipa sitä kuhaa tulemaan kyytiin oikeen urakalla ja suurinkin rikkoi melkein kahden kilon rajapyykin...:)

Vihdoin ja viimein...

Kuhan pyynnin yhteydessä tuli viimein se kauden ensimmäinen yli viisi kiloinen haaki tämä hauki olisi muuten ollut iso jos olisi karannut. Uistin oli kalan nokassa/poskessa kiinni niin se pääsi vääntämään ja kääntämään mielin määrin. Reissun loppu saldoa en ilkeä edes kirjoittaa...

Lauantai ja sunnuntai tehtiin Sinttivintturit porukalla kisatreeniä joten se tieto on "topsecret " aineistoa. Kerrottakoon kuitenkin että ruokakalat saatiin...HI!

Sunnuntaina oli muuten meidän kyydissä TrollingTeamPanicin Tatu. Pistettiin hynttyyt yhteen päiväksi ja tuloskin oli sen mukaista. Kyydissä kävi karkeaa haakea niin että hirvitti!
Käy kurkkaa Sinttivintturit sivuilta pienoinen raportti tästä viikonlopusta...

Vitosen väsytystä säipällä...


Sinttivinttureiden ensimmäinen säippä femma!

PS.Käy kurkkaa Troplanin blogissa tilitys kalamiehen painajaisesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti