tiistai 16. helmikuuta 2016

Kivisiä haukia...

No hups... Hokasimpa hiljan jonkun kuukauden hävinneen elämästäni hetkessä hujauksessa. Kohtuu säännöllisesti oon päivitellyt näitä blogi juttuja jollain jorinalla mutta kun pitkästä aikaa availlin tämän kipparin pakinoiden osion niin aika häviö oli sanomattakin selvä. Päivitysten puuttuminen juontaa viime syksyiseen muutokseen kun kesken parraan hauen mehtuu aikaan sain kutsun "papattihommiin" ja adrenaalin hakuisena tieten tartuin tuohon onkeen eikä haalarin vaihdon jälkeen ole ollut vapaa-ajan ongelmia...:D

Kerrottakoon että näissä "papattihommissa" irtoaa kiveä joitama kilo...;)

Kiire tuo ihmisen luoma illuusio on pitänyt huolen siitä että yöt tulee nukuttua sikeästi ja jokainen herätys on aina lähempänä laineen liplatusta joten ajatukset on väkisenkin positiivisella pohjalla eikä tämä uusi työkuviokaan paha ole kun mieluinen homma ja hyvää oppia uusilla r-aineilla ammatti konkareiden kera. Toisin sanoen tämä peliliike oli yksinkertaisesti tehtävä tulevaisuutta ajatellen vaikka tiesinkin että rakas harrastus loppuu käytännössä katsoen kokonaan kesken parraan sesongin.

Nooh kausihan oli jo omalta osalta jotain... Jotain aivan käsittämättömän mahtavia onnistumisia täynnä jotta olihan melkein syystäkin pistettävä pillit pussiin hyvissä ajoin jotta jää tulevaisuuteen mahdollisuus rikkoa omia ennätyksiä...HI!

 Tämä ennätys mahtaa jäädä rikkomatta kun kyseessä melkein 2,5 kilon lahna uistellen...:D

Tämä ihmeellinen talvi on joitamana päivänä lauhan ilman johdosta tiputellut räystäältä vettä oikein valtoimenaan. Arvon kollegat tiedättekin mitä moinen ilmiö tekee uistelijalle? Tietämättömille kerrottakoon että lievästi ilmaistuna ilmiö ilmenee "niskojen nakkeluna" ja kevättä kohti tai siis ensimmäiseen uistelureissuun asti ilmiö voi vaikuttaa sivusta seuraavilta hyvinkin terapeuttiselta pakkomielteeltä.
Onneksi välillä on ollut kunnon kolmenkympin pakkaset niin ulkotöissä ei pääse todellisuus hämärtymään mutta väistämättä ajatukset on kovaa kyytiä kääntymässä haasteelliseen kevät hauen pyyntiin. Uusia kikkoja ja investointeja kovasti miettien suuntaankin viikonloppuna venemessuille mutustelemaan mittee sitä oikeesti tartteis?
Ideoita on tietty valtavasti mutta johkin se on kuitenkin raja vedettävä tai sitten veneen perään pitää patentoida vasikkakärry? Parempia ideoita???

 Viisi päivää kolmenkympin pakkasessa eikä hymy hyydy tai sitten hymy jäätyi naamaan?

Viime syksynä ennen "papattihommiin" siirtymistä sain onneksi pari kikkaa jalostettua oikein mainioksi ja uskoisin että hyvin maltillisilla liikkeillä rupiaa mummoluokan mätimammat tarkentumaan kameralle. Ainakin toivon niin kun toistaiseksi oon joutunut keväisin todistelemaan veneen vierestä traktorin renkaan kokoisia pyörteitä!

Toinen prioriteetti tässä heti ja nyt on hommata meille sinttivinttureille uusia edustuskamppeita jotta ruminkin mies (mie) saadaan jotenkin kameranlinssin kestäväksi. Viime vuoden hupparit ja pelit sai viime kaudella sen verran valoa ja vettä päälle että navy siniset on tätä nykyä hieman kellastuneet ja onhan niihin toki tarttunut haukiparfyymin tuoksu pesun kestäväksi. Nyt ajatuksena oli hommata sellaiset paremmat, sellaiset kirkkokamppeet...HI!

Kolmas prioriteetti oisi taas se iisakin kirkon rakentamiseen rinnastettava ikuisuus projekti venhon ympärillä. Tänä vuonna ei rakenneta targahässäköitä vaan takaräkkiä heittokalastusta ajatellen. On siinä päämekaanikko taas helisemässä kun pajapäivät koittaa mutta uutta suuntaa joka tapauksessa luvassa ja siitä hieman tuonempana...

No niin nyt on pitkästä aikaa pienoinen päivitys saatu aikaan ja seuraavaa pukkaa taatusti venemessujen jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti