tiistai 26. helmikuuta 2013

Tuleva kesä 2013...

Jooh kohta on jo maaliskuu ja sitten huhtikuu eli avovesi aikaan vain hetki jos näin kirjoitus teknillisesti asiaa lähestymme. Viime kesähän oli mikä oli ja sitä ei voi edes sanoiksi pukea mutta jospa tänä kesänä saisi uudelleen kiinni tästä hienosta harrastuksesta? Ainakin intoa on tullut talven mittaan entisajan mukaisesti ja se jos mikkään lupailee hyvää!


Kaikessa hiljaisuudessa oonkin touhunnut vaikka mitä ja investoinnut aeka paljon kalastukseen mutta päivityksiä en oo rohjennut kertoa kun pelko innon lopahtamisesta on ollut kuitenkin liian suuri..

Uistimia on tullut tilattua aika läjä ja lissää tulee kuhan valmistuu ja mikä parasta oon nostanut "omavaraisuus astetta" entisestään ja tehnyt itselle oman maalauskaapin vermeineen..HI!

Tämän päivityksen julkaisun jälkeen lähden suoraan "Kuhmon kaiman" luo Kuhmoon hakemaan uuden luotaimen ja hyvin todennäköisesti kaima höynäyttää jottain muutakin mukaan?

Itärajalta ajelenkin sitten Kajaaniin veneen rakentelu rautoja ostamaan. Niin empä oo muistanut sitäkään kertoa että vene on ollut pajassa purettuna jo tovin. Kaikki istumapenkit menee uusiin ja niihin oli tarkoitus toteuttaa enon avustuksella yhden tunnelipäivän visiot mutta siitä myöhemmin lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti