torstai 17. toukokuuta 2012

Honda cupin kisatreeniä...

Heh elkää hyvät ihmiset nyt säikähtäkö että oon tulossa Sotkamon osakilpailuun uistelee kilpaa!

Sen verran on kuiteskin kilpailu viettiä että pakkohan se on ollut käydä kokeillee että onko "taito" vielä tallessa verrattuna muihin vetäjiin? Nyt onkin hyvä verrata omia saaliita realistisesti kilpa kollegoihin kun niitä piisaa treenamassa kotivesillä. Tulevana viikon loppuna alkaa Kainuun Honda cuppi Sotkamossa Sapso/Kiantajärvellä.

Näillä vesillä mie oonkin nyt käynnyt pari kertaa koettamassa. Ensimmäinen pisto keikka alkoi venäläis tovereiden kanssa hieman nihkeästi jos kierrellen sanoisin kun ensimmäinen kala tuli vasta kolmen tunnin ja vartin jälkeen ylös ja sekin kooltaan kokonaiset 25 senttiä...HI!
Täytyy kyl tunnustaa että hävetti ja perkeleesti kalan tulo mutta sitten kun homma loksahti kohdilleen niin eipä kala keittoon tarvittu ennää pottuja kun koristeeksi. Tuosta keitosta vielä sen verran että meitä oli viisi heppua ja kattila tavanomaista isompi...;)

Toisella reissulla sainkin sellaisen konkarin kyytiin että kerrankin miun piti istua hiljaa ja kuunnella...HI! Tai no enhän mie "verbaalisesti lahjakkaana" (muuan tuttu tuumas kerran niin) pystynyt nyt ihan hiljaa olemaan vaan turpa kävi melkein tavanomaiseen tyyliin mutta Markku "tolarock" Tolosen tarinat oli pakko kuunnella tarkkaan ja hartaasti kun onhan kyseessä sellainen uistelija kollega joka uisteli kilpaa jo silloin kun miua vierotettiin äetin tissistä pojes vai olikohan se tuttipullolta...

 Konkari on konkari ja arvatenkin päivän suurin Makelle...

Tuosta Sotkamon osakilpailusta sen verran että nyt saadaan aika hurjia tuloksia puntarille ja hyvin todennäköisesti L&A Kings saa kiriä viime vuotista tahtia huomattavasti kovemmaksi jos poijat mielii voittaa jo kolmannen kerran peräkkäin kisat...

PS. Edellinen kalusto myyntiin kirjoitus keräsi 1140 lukijaa samalle päivälle ja puheluita 27 mutta vain kaksi tarjousta joten kalusto edelleen kaupan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti