tiistai 15. maaliskuuta 2011

Hetki ammattikalastajana...

Miun blogia seuranneet varmaan muistaa kuin hehkutin tammikuun lopulla mahdollisesta ammattikalastajan urasta? Viikonloppuna olin ajelemassa ja fiilistelemässä Kuhmolaisten järvien rantateitä ja kuin sattuman kauppaa satuin huomaamaan erään järven selällä sellaisia viritelmiä ja oranssiin pukeutuneen miehen että arvasin kuka siellä on. Pienen reippailun jälkeen olinkin Kilposen Keijon juttusilla ja kuten arvata saattoi niin suomut lensi tarinoidessa...;)

Tämä Keijo vetää tällä hetkellä juuri sitä ammattikalastajan koulua johon olin menossa mutta miepä päätinkin viime metreillä lähteä mainari alalle tuon työllisyyden tähden.

Täytyy kyllä tunnustaa että mies on oikealla alalla kun rankkojen opetus viikkojen ja verkkojen katselun jälkeen  harrastaa vielä nuottausta viikonloppuisin!!!

Noin tunnin ajan pääsin kokemaan ammattikalastajan arkea ja hauskaahan se oli ja olisin varmasti odottanut nuotan nostonkin mutta nyt oli menonsa. Keväämmällä jos jää aikaa veneen rakentelulta niin lähden kyllä uudestaan matkaan koska tämä homma kiehtoo kuiteskin sen verran paljon. Niin ja mikä parasta? Kalaa kuulkaa tulee! Nytkin oli nuotalla noussut muikkua ja haukea moniin kotitaloukseen ja sokerina pohjalla löytyi yli 4 kilon yllätyskuha!

Kyllähän tälläisella kelillä tätä hommaa on varmasti kiva tehdä mutta aatelkaapa -30´c asteen pakkasta tai tuiskukeliä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti