lauantai 16. lokakuuta 2010

Toverit Kostamuksesta

Tämä venäläisporukka on tuttu viime kesältä. Silloin saimme sen kesän suurimman hauen tuplatärpistä. Samanaikaisesti rämähti 5,04kg ja 10,84kg hauet. Tuo paikka oli aika poikkeuksellinen tai pitäiskö sanoa että varmaan joku kulkureitti kudulta palaaville suurhauille kun sain kaikkiaan kymmenkunta +5 kiloa haukea...

Nyt suuntasimme kalaan eräälle toiselle järvelle. Tovereista kun on kyse niin mikään ei mene suunnitelman mukaan...;) Edellisenä iltana sovimme aikataulun, kohtaamispaikan ja varustuksen kylmän päivän varalle mutta poijat eksyi sen ainuan kyltin kohdalla ja ajoivat harhaan eli reilun kolmenkymmenen kilometrin päähän ennen kuin hoksasivat soittaa...HI!

Lähtömme viivästyi pari tuntisen mutta kaikki oli kuitenkin "normal" tovereiden mielestä. Järvelle päästyämme jouduimme pukemaan vieläkin enemmän vaatetta kun tuuli tuiversi ja ilma oli pari astetta pakkasen puolella. Uistelun avauksesta meni vain vartti kun ensimmäinen karkea hauki taivutteli keppiä. Kohta tuli toinen, kolmas jne. Aikaa kului reilut puolitoista tuntia kun ensimmäinen 1,5 litran vodkapullo loppui kaatoryyppyjen tähden...HI!

Ja taas...

Valitettavasti kylmä syys sää rupesi pikku hiljaa viemään voiton tästä karnevaalista. Neljän tunnin uistelun jälkeen suuntasimme takaisin sataman suojaan.

Ilja ja poikasa neljän suurimman kanssa...

Siellä suoritimme poseerauskuvat ja mittailut kun vesillä oli niin kylmä ja tuuli ettei siitä hommasta meinannut tulla mitään. Reissun päätteeksi kysyin vielä kerran iroonisella sävyllä että riittääkö varmasti kalat?
Kuulemma pakastaavat kuului vastaus...HI!

Näämme taas ensi kesänä...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti