maanantai 2. kesäkuuta 2014

Päivä Orjattarien matkassa...

Olipas hieman erilainen päivä eilessä päivänä kun pääsin kerrankin valmiiseen pöytään...

Tuleva Honda cup 2014 Nuasjärven osakilpailu 8.6. ajatti Savon muan Orjattaret venenkunnan jo treenailemaan tai oikeastaan katselemaan kalapaikkoja tulevaan koitokseen. Kalamiehistäkö kun oli kyse niin poijat heräili jo aamu kolmen jälkeen ja suuntasivat tienpäälle Sotkamon suuntaan. Ei voi kuin ihailla sitä tarmoa ja intoa mitä harrastuksensa eteen tekevät/uhrautuvat ja ilmankos tuo kun poijat pärjäävätkin kisoissa. Kerrottakoon niille jotka ei poikia "vielä tiiä" niin kyseessä on viime vuoden kuhakunkku kakkoset 201 venekunnan kisasta ja olipa poijat vielä Honda cupin kokonaiskilpailunkin cup kakkosia!!

Tekijämiehiä siis ja mie vielä pääsin heidän kyytiin...:D

Tämän kertaiseen vahvuuteen kuului Vatasen Kimmo, Lehikoisen Petri ja Sotikovin Joni ainoastaan Huurinaisen Markus puuttui kokoonpanosta. Kaikki nämä tuttuja miehiä mutta ikkään ei olla samassa venhossa kuitenkaan oltu. Päivän uistelulla oli tarkoitus etsiä "säippämestoja" Nuasjärvestä ja sitä myöten kartoittaa oisiko vielä viikon päästä kisoissa mahdollista pärjätä kyseisellä taktiikalla? Mie luulin että hyppään vain kyytiin ja valokuvaillen poikien toimintaa mutta mitä sitä. Kepin varteen jouduin uhrautumaan ja aina kun kameraa kaivoin esiin niin keppi taipui...

Ehkäpä Suomen ainua toimiva ht mallin puskavene...

Säippäillyt peruideahan on matalassa pyynti ja ristiriitaisuudessaan matala tarkoittaa hyvin monesti rannassa kiinni uistelua eli ei se ole ihmekkään miksi mökki immeiset on näreissään nykyisin melko röyhkeistä ajolinjoista? Näiden poikien toimintaa tästä syystä ei pysty syyllistämään kun poijat katselee kalapaikkansa jo ennakkoon silleen ettei mökkilaitureille mennä!!!

Ei poikain onget huonoja ole päinvastoin haakea tuli ajoittain niin että allekirjoittanut kerennyt laskea kappaleita...;)

Keulamies Vatanen ei pääse helepolla tässä venekunnassa...;)

Päivä Nuasjärvellä säippäillen antoi aika huikeesti haukea ylös asti veneeseen ja todella paljon kontakteja/näkemisiä. Täytyy kyllä tunnustaa että aika paljon tuli uusia ideoita itelle poikain veneestä ja kalastustekniikasta joita tulen hyödyntämään jossain vaiheessa pajalla että vesillä ja saatampa hyödyntää jo tulevassa osakilpailussa...HI!

Loppuun jäniskevennyksenä se pakollinen persekuva...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti