sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Päivän visiot...

Heh olihan pitkästä aikaa sellainen päivä niinkuin ennen vanhaan. Tähän aikaan vuodesta kun aurinko rupeaa paistamaan ja keli on muutenkin reilusti plussan puolella voi pajan ovet aukaista kokonaan auki ja päästää tuon mahtavan kevät auringon valon että lämmön pajan hämärimpiinkin nurkkiin asti. Nämä on ollut niitä hulluimpien visioiden hetkien aikaan jolloin tarvitaan paljon raapusteltavaa paperia jotta kaikki ideat saadaan talteen...HI!

 Visioita kuten legendaarisen pajan osastoimisesta. Tämän vision mie toteutankin kesällä ja syksyn aikaan niin että tulevalle talvelle projekti olisi valmis kun osa tarpeistakin löytyy omasta takaa. Tarkoitus olisi tehdä pienoinen lämmin tila missä voisin tehdä vaikka uistimia tai muita asiaan kuuluvia askareita.

Visioita tuli myös kilpauistelua ajatellen monia ja suurimman osan noista aattelin tehdä jonkinlaiseen proto vaiheeseen joita sitten ensi kesän sovellan käyttökelpoiseen asti. Mielessä pyörähteli myös pari uutta vallankumouksellista uistin mallia ja niitäkin pitäisi ehtiä soveltaa ja ehdinkin mutta tämän homman taidan ulkoistaa jollekkin paremmin osaaviin käsiin...;)

Vielä menee tovi ennen kuin tämäkin Lappia vaappu näkee vettä...

Niin sainhan mie tänään jotain näkyvääkin aikaan kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Tämä onkin se edellisessä päivityksessä kerrottu juttu pohjamaalissa. Hieman tosin vielä vaiheessa mutta miusta se ei ole enää kiinni vaan Kempeleen nalle tuotoksista...;)

Päivän aikaan saannos mutta mistä on kyse niin empä kerro...HI!

Nooh asiata ja ideoita olisi vaik kuin paljon mut taidan jotain säästää seuraavaan kertaan jos sattuu olemaan hiljaisempi jakso edessä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti