sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sanojensa mittainen mies?

Ei vieläkään tuoreita kalakuvia mutta ensi kesänä niitä riittää sen takaan kun tulevalla kaudella joudun pitämään sanani. No se mistä nyt on kyse niin suosittelen että luet nyt heti tämän linkin ja jatkat sitten tätä jaarittelua...

 Hyrrä pyörii tulevankin kauden mutta missä sen kertoo aamukahvit ei kisakalenteri...

Niin tänä kesänä siis punnitaan oonko mie sanojen mittainen heppu vai en? No kerrottakoon heti alkuun että joudun pikkusen lipsumaan tuosta lupauksesta kun viime vuoden menestyksen johdosta lunastimme Sinttivinttureille SM-kisa paikan Kyrösjärvelle ja tällainen kunnian kisa kuuluu jokaisen käydä tykkäsi siitä tai ei. Mitään cupin kiertoa ei ole tänä vuonna luvassa mut jossakin yksittäisessä kisassa saatan jonkun kyydissä piipahtaa jos sattuu löytymään sellainen fiilis?

Nyt kun jälkikäteen miettii menneitä kisakausia niin kyllähän niihinkin kyllästyy vaikka suhkoot hyvin pärjättiinkin ja itseasissa pitkässä juoksussa ne tappaa hienon rentouttavan harrastuksen vaikka kuin hyvin pärjäisi vuodesta toiseen. Meidänkin kohdalla onnistuimme voittamaan "Kainuun cupin" neljä kertaa (2005, 2007, 2008 ja 2009) ja mikä huvittavinta niin kaikkein makein voitto mitä ikkään oon saanut kokea edelleen se "pitäjänmestaruus" skaba!

 Kyseessä oli aika vaatimaton kisa meidän uralla mutta jostain syystä se kosketti paljon kuten kuvasta voi päätellä.

Heh juuri kun latasin tuon yllä olevan kuvan tähän blogikirjoitukseen niin arvatkaapa iskikö kilpailu vietti päälle? Ei saatanah taitaa tulla Samipoijalle pitkä kesä...HI!

1 kommentti:

  1. Hieno homma että konkarit täydessä tohinassa..
    Täällä myös täys valmistelu käynnissä ja jotain
    uutta tai oikeastaan aika paljonkin tulossa.
    Lainatakseni erään Kajaanilaisen teamin jäsenen sanoja: tsemppiä tesmppiä, hyvä pojjaat!!!

    VastaaPoista