lauantai 7. huhtikuuta 2012

Visioita todeksi part1...

Vielä kolmisen viikkoa aikaa ladata paristoja kesän koitoksiin. Äsken katselin tilastojani milloin on päässyt ihan ekan kerran uistelemaan tai no uistelemaan isoimmille vesille. Jäljemmin mainittu jakso on sattunut keskimäärin vapun kahta puolen mutta virta vesille jäiden sekaan on päässyt viikkoa aiemmin. Arvatenkin tuo ensimmäinen mahdollisuus tulee taatusti taas kokeiltua kun kalusto odottelee valmiina.

Niin joku aika kerroin "hulluista visioita" joita tuli niin vaan perkeleesti. Noita visioita onkin kaikessa hiljaisuudessa valmistunut valmiiksi asti joitamia ja alla oleva liittyy tavallaan isompaan kokonaisuuteen jonka kerron sitten myöhemmin kunhan se valmistuu...;)


Kyseessä on uusi plaanarikelkka teline. Kuvassa plaanarikelkka on tarkoituksella irti eli ylhäällä pidikkeistä jotta idea näkyisi. Lähtökohtainen idea oli tehdä mahdollisimman kevyt ja kestävärakenteinen ratkaisu ja ennen kaikkea toimiva!


Tämän näköinen rakennelma on sisältä päin katsottuna. Kelkat pysyy paikoillaan tien päällä kuten kovassa kelissä ajaessa ja mikä parasta niin kelkat ei ole millään tavalla haitalla vaikka niitä ei jostain syystä tarvita. Tämä taas mahdollistaa sen että ne on aina mukana jos sittenkin...

Jahas pitäisi suunnata takaisin pajaan toteuttamaan paria juttua mut selkä perkele venähti taas mutta asioillahan on kaksi puolta. Te arvon lukijat saitte pikku tarinan tällä "joutoajalla" kun jouduin tekemään pajassa Force majeure vetäytymisen...HI!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti