perjantai 7. lokakuuta 2011

Kurssilla taas...

Meneehän se päivä näinkin kun pirtissä päivystää syysmyräkän ohi menoa. Alunperin suunnittelin tälle päivää revanssi reissua sinne uuteen haukiparatiisiin mutta pitännee siirtää keikkaa huomiselle tai todennäköisemmin sunnuntaille.

Nooh ompahan hyvä hetki kirjoitella mitä oon arjen keskellä saannut aikaan. Kolme viikkoa sitten alkoi meidän Jykke-papan vaapunteko kurssi jonne minäkin osallistuin toistamiseen. Viime vuonna en suurempia saannut aikaan vaan lähinnä parsin rikkinäisiä uistimia ym. Tämän kurssin aloitinkin sitten heti täysillä toisin kuin muut lähinnä mietiskeli millaisia aihioita rupeaisi tekemään ja mitä tarvikkeita tilaisi...

Peltiaihioita työalla ja ilmeestäkin voi päätellä että homma kolahti sata prosenttisesti allekirjoittaneeseen...;)

Kurssille hommasin siis peltiaihioita todellisilta peltispesialisteilta. Tämän aihion on nimittäin luonut Seppäsen Esa-Masa, johon insinööri-Harju on antanut "kevyen kosketuksen" joten kyseessä ei voi olla kuin onnistunut aihio. Totta puhuakseen tämä pelti ei ollut uusi tuttavuus vaan todistettavasti toimivaksi todettu joten hommasinkin näitä reilusti ja voin suositella muillekkin "rakentelijoille" loistavaksi aihioiksi!

Valmiita peltejä on valmistunut jo jonkin verran ja tulipa yhdellä noista viikko sitten melkein kutosen hauki ja pienempää haakea niin että hävettää...;)

Joo sainpa juuri nyt inspiraation lähteä viimeistelemään peltiaihioita varastoon joten se moro...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti