perjantai 21. lokakuuta 2011

Huolestuttavaa?

Hmm... Pitäisköhän jo huolestua kun vannoutuneena haukimiehenä tein tälle päivää kauden toisen raksinveto reissun? No sehän ei itsessään oo vielä pahakaan mutta kyseinen reissu oli jo toinen peräkkäin!!!

Alunperin oli tarkoitukseni lähteä haukijahtiin mut Vuokatti Fishingin Antti soitteli ja kyseli matkaan että jos käytäs kotoisilla vesillä kokeillemassa "mahdottomasta mahdollista" reissua eli kotivesiltä raksilla taimenta. Hieman empien suostuin moiseen hommaan mutta kaikkea uuttahan pitää kokeilla koska niistä on oiva mahdollisuus oppia jotain uutta.

Se ensimmäinen vilahdus viiskasista...

Jalokala pyynnissä on se hauskaa että vesi lentää eikä meinaa...

Päivän kaunein ja rumin samassa kuvassa...HI!

Reissustamme kehkeytyi yksi kauden kohokohdista kun koimme elämää suurempia onnistumisen tunteita. En ikinä siis ikinä olisi uskonut että näiltä vesiltä saa taimenta noin "helposti" ja vieläpä hyvän kokoisia. Huvittavinta koko hommassa on vielä se että miun puolen viisi onkea antoi vain yhden taimenen mutta Antti kepitti koko ajan joten kuinka paljon olisi oikeasti saatu taimenta jos Antti olisi virittänyt miun puolenkin kamppeet???

Summa summarum: Taimen on ihan kaunis kala mutta huomenna keppi taipuu allekirjoittaneella hauista ja toivottavasti vielä isoista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti