torstai 27. tammikuuta 2011

Yksi neljästä mahdollisuudesta...

Tämänkin talven olen ollut lomautettuna töistä, niimpä olen ruvennut harkitsemaan vakavasti alan vaihtoa työ rintamalle jotta saan tuon harrastus kassan positiiviseksi edes talvisin...;) Pitkän pohdinnan ja pähkäilyn jälkeen olen luonut itselle neljä mahdollista ura vaihtoehtoa joista kerron sen lähimpänä sydäntä olevan alan...

Tähän näkyyn en kyllästy varmaan koskaan...

Kalastushan se on se miun juttu mutta miten moisella saan elätettyä talouteni ja harrastuksen niin siinäpä se pulma onkin. Alana se on todella haasteellinen ja paljon töitä vaativa. Yhdellä tuotteella voi ratsastaa vain tietyn hetken vuodesta ja miul on vaan kesän aika hanskassa mutta tämä hiljainen talvi pitäisi saada tuottamaan jotenkin... 
Kuukausi takaperin huomasin että naapuri kunnassa alkaa oikeen ammatti kalastajan tutkinto ja pistimpä heti paperit vetämään. Tutkinnossa käydään läpi passiivipyydysten salat ym. tähdellinen tieto.

Ammattikalastajan kouluun hakemisella on itse asiassa kaksi syytä. Oppia tuo mystinen talvikalastus ja samalla oppia passiivi pyynti sulankin veden aikaan. Mikäs sen parempi oppi kuin nähdä kalan käyttäytyminen kesäisin muunkin lailla kuin vetouistelemalla? Uskoisin että "vetouistelijana" opin tuona aikana vähintään kolmen vuoden omat opit kalapäivä kirjastani...:)

Nooh pari päivää sitten pääsin koulutuksen haastatteluun ja siitä tuli oikeen legendaarinen...
Odotus huoneesta miut kutsuttiin neuvottelu huoneeseen ja siellä oli video tykillä heijastettu www.sinttivintturit.com sivusto kankaalle. (sivuston ylläpidosta vastaan muuten mie jos et tiennyt) Sisään astuessa tuumasivat yhteen ääneen että sinut on jo valittu mutta kerro kuiteskin itsestäsi...HI!

Aika hyvä pohja työ kerrankin???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti