sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Kausi 2K16 loppu...

Mittarissa reippaat 16 astetta miinusta tarkoittaa vapautuvaa aikaa tänne nettimaailmaan.

Tämä kesä... Huoh ja HUH HUIJAA! Empä ole moisia tunnekuohuja harrastuksessa ennen kokenut. Taisinkin kirjoitella joku tovi sitten että uudet työkuviot sotkee pahasti harrastustoimintaa jatkossa ja sen se on tehnyt mutta en valita kun tykkään työstäni ja tarvitsen luonteelleni säpinää ennen kuin oikeesti jaksan innostua. Tai no valitanhan mie hitusen jotta saan pikkusen tuota kisailua selitettyä...HI!

On muuten jokseenkin koomista mennä kisoihin suoraan röistä töistä täh? Ennen muinoin sitä treenattiin oikein huolella ja osattiin tarvittaessa vaihtaa taktiikkaa oikeeseen suuntaan useammankin kerran päivässä mutta nyt kun ei tärppää sieltä vuoden 2007 kovimmalta "salaiselta" ottipaikalta vaihdamme taktiikan vuoden 2005 "salaiselle" ottipaikalle. Eikös se mene näin muillakin arvon kollegoilla?

Niin ja empä ole ennen kisojen aikaan nukkunut venhossa mutta tulipa sekin tänä kesänä koettua...:D

Toki kaikki kunnia ja hatun nosto kilpakollegoille jotka tuon maagisen tatsin hallitsi tänä kesänä!

Henkisesti saatanallisen raskasta lähteä kilpailemaan samalle viivalle sellaisten kanssa jotka on huolella treenannut kisaan. Näiden seuraaminen kalapaikalle on vielä pahempi kohtalo kun näät fyysisesti kolleegan kepin taipuvan ja omat kepit sojottaa telineessä suorana kuin hangon keksit...PRKL!

Summa summarum. Kaikesta vastusteluista huolimatta suoriuduimme Sinttivinttureina tuleviin Viitasaaren SM-kisoihin. Mittee tuolla tapahtuu aika näyttää mutta varmaa on se että viikko treenataan niin kuin ennen vanhaan niin ei tarvitse selitellä kun vain myöntää epäonnistuessaan osaamisen loppuvan. Toki pöljän tuurilla suottaa peli mennä oikein jännäksi ensimmäisen päivän osalta ja toinen päivä... Pitkään tätä blogia seuranneet kyllä ymmärtää...;)

Ja sitten siviilipuolen koottuihin selityksiin.

Eipä liikaa joutoaikaa täälläkään. Kerrottakoon heti alkuun että edelleen kesälomaa pitämättä!!

Oisinko kahden käden sormien verran päässyt iltapistoja kesän aikana tekemään. (täytyy kyllä tarkistaa) Käytännössä katsoen viikonloppuisin vain rupeli pyöri ja olipa viikonloppuja että vain yhtenä päivänä. Suunnitelmanihan oli keväällä hirveä. Käydä miljoonassa uudessa paikassa, koestaa jigihommie jne.

Taitaa olla parempi että lopetan tämän surkuttelun ja lataan vain muutaman kuvan malliksi (Nokia 1020 kännykkäkamera hajosi ja menetin valtavasti kalakuvia) että Ahti oli todella suotuisa noilla harvoilla kerroilla mitä kerkesi käydä...


Kauden ensimmäinen reissu ja samalla ensimmäinen kaksinumeroinen...

Lämpimän veden laiheliini...;)

Terveisiä Nils Masterin suuntaan... Toimii!!!
Ilkkokin kymppikerhoon. Teimme yhdessä kerran sellaisen reissun että...


Kaikkiaan 75 järvi mistä oon onnistunut onkimaan yli viiden kilon hauen elämäni aikana. Tosin tämä rikkoo rajan tuplana...

Vihdoin ja viimein... Kostamon kanssa säipälläkin kymppi kerhoon!!!

Hmm... 
Pikkusen kyllä kiusalliselta tuntuu herkutella ajatuksella mitä kaikkea sitä oisi saanut lisää jos aikaa...

Kauden viimeinen reissu oli muuten 4.11. pikku pakkasessa. Vesille oisi vielä eilen päässyt kuuden asteen pakkaseen mutta tyydyin pukkaamaan lucifer venhon pajaan odottelemaan niitä "hulluja visioita" talven ajalle. Nyt kun on viikonloput "aikaa" niin pittää runnoilla takautuvasti kesän reissuja tänne ihan itellekkin muistoksi...

PS. Tämä tarina taisi tulla poikkeuksellisen negatiiviseksi mutta kerrottakoon että kesäni oli kuiteskin mahtavan tasapainoinen taakasta huolimatta. Rakkaus lajiin suorastaan koki uuden roihahduksen ja pitkästä aikaa kauden päättymisen jälkeen nälkää jäi niin että maha mouruaa kuin kiimainen kolli kärvissä...HI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti