lauantai 1. helmikuuta 2014

Mitä ihmettä?

No hups jos en paremmin sanoisi. Utelijaisuuttani rupesin katselemaan blogini kävijälaskuria niin ilokseni huomasin että sinne olikin eksynyt aika hemmetin paljon enemmän kävijöitä kuin arvasinkaan. yli 56000 kävijää kalastusaiheiselle blogille on niin iso määrä ettei sitä oikein voi suhteuttaa mihkään järkevään syyhyn vaikka kuin miettisi.

  • Suomen maassa on vetouistelijoita joidenkin arvioiden mukaan 350000 henkilöä ja ehdottomasti suurin osa etelässä Savon alapuolella niin tuskimpa sieltä asti tänne eksytään edes netissäkään?
  • Kainuun väkiluku on taasen jottain 80000 henkilöä mikä nyt voisi jollain määrin selittää käyntimäärän mutta eihän minua täällä kukaan tunne niin ei sekään...HI!
  • Yksi vaihtoehtoinen syy voisi tietty olla jokin "pornoon" liittyvä sananen tai vielä parempi jos sopivan oloinen kuva löytyisi blogista? Tarkemmin kun tätäkin miettii niin kuka helvet.. haluaa haukia katsoa sillä silmällä tai allekirjoittanutta??? Täh HÄH...;)

Yleisön pyynnöstä kuitenkin pari otosta allekirjoittaneen "aidosta innosta" harrastukseen Seppäsen Matin pysäyttämänä...

Jos kaikki nyt mennee niin kuin strömssössä niin tulevana kautena suottaapi osa kuvista muuttua liikkuviksi...

PS. Nooh tarkemmin kun kävijämäärää mietiskelee ja mutustelee niin pakkohan jonkin on pitänyt mennä oikeinkin ja jatkossa aattelinkin kirjoitella vähintääkin yhtä huonoja juttuja niin käsittääkseni lukijamäärän ei pitäisi mitenkään radikaallisesti romahtaa vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti