perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kalalla Kainuussa...

Entinen kilpauistelija voi jo pikkusen raottaa "salaisia" kalapaikkojaan koko kansan huviksi? Näin mie ensimmäisenä ajattelin kun männä talvena minua lähestyi Yli-Lonttisen Simo Kainuun edusta. Simolla oli tällä kertaa projektina laatia uudet nettisivut kainuun kalavesille. Vanha kalalla kainuussa sivusto oli jo aikansa elänyt ja vaati ehdottomasti arvoisensa päivityksen kalaisille kainuun vesille.

Simon päässä pyöri tuolloin ideoita monenmoisia kuten kalapäiväkirja jonne saisi kirjoitella kalastusaiheisia raportteja Kainuun kalavesiltä. Miulle Simo oli kaavaillut/toivonut jonkinmoista opaskarttaa vinkkeineen ym. Ja innoissaanhan mie rupesin heti moista tekemään vaikka vapaa-ajan ongelmat vaivasi siinä määrin että homma meni heti yötyöksi. Tämmöisen asian puolesta kannattaa ehdottomasti vaivaantua kun meillä on niin mahtavat kalavedet että menkää hyvät ihmiset heti kokeilemaan niin takaan että "onki nykäsee" ja kauneinta ois vielä jos saatte jälkikasvunne innostumaan kalastuksesta!!!


Niin meinasi unehtua kiittää että sain olla mukana "sinttivintturina" tässä projektissa ja anteeksi niille joita tämä häiritsi kun joidenkin muidenkin salaiset kalapaikat paljastui...HI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti