lauantai 5. toukokuuta 2012

Yksi-nolla...

Haa nyt on pakko kirjoittaa kollegalle kuitti bloggaus!
Sen verran mie oon vieläkin kilpailuviettinen että viime viikkoinen "nöyryytys" kaipaa nyt balsamia haavoille...;)

Kävimmä Antin kanssa jerkkailemassa aamu päivän ennen tulevaa koiran ilmaa. Mestat oli ennestään tutut kun tiedämme paikan oikeaksi paratiisiksi kun se oikea aika tulee. Aamulla lähtiessä mietimme että tämä päivä se ei ole kun keli muuttuu niin rajusti puolen päivän jälkeen mutta pakkohan se oli käydä kartoittamassa koska keväällä kaikki on kuiteskin mahdollista.

Parin tunnin jerkkaillun jälkeen saimme lopullisesti varmuuden siitä että vielä ei ole hauki kudulla saati pohjukassakkaan kun paikalle saapui verkko mies tarkistamaan pyyntönsä. Ensimmäisessä verkossa oli kymmenkunta hirveän isoa lahnaa kuten parissa muissakin mutta yhtään haukea ei ollut. Verkko ukkoa jututtaessa hän tuumasi että ei ole ollut kuin pari pientä haukea koko keväänä. Yleensä näihin aikoihin kevättä olemme saaneet lehdestä lukea paikan kympin hauista joka kevät.

Nooh nopean palaverin jälkeen palasimme syvän veden ääreen kokeilemaan "hylly haukia" jos ne edes olis paikalla saati otillaan? Jonkin aikaa heitellessä saimme pienoisia kontakteja pari ja nekin hyvin epämääräisiä paitsi miun yksi tiukka kontakti. Nopeahkon taistelun jälkeen pääsin valokuvailemaan...

Kalahan se ollut vaan ihka aito elävä simpukka. Joka tapauksessa vedenelävä ja ylös asti. Toisin sanoen Yksi-nolla näin venekunnan kesken...HI!

Koomisinta koko hommassa oli että se tuli ns.Apulapullisella "jerkillä" eli kansankielellä voitais puhua vähän niin kuin apupyörillä varustettu polkupyörä...:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti