perjantai 11. toukokuuta 2012

Kalusto myyntiin...

Empä olisi uskonut joku vuosi sitten että pistäisin veneeni myyntiin motivaatioon vedoten mutta näin vain kävi. Onhan tässä tietysti tapahtunut kaikenlaista sattumaa ja onnistumiset odottaa tuloaan joten ilmankos rakas harrastuskin kärsii siinä määrin että homma jarruttaa kuin jää uistelijaa.

Totta puhuakseni taustalla on myös selkeä "kulun säästö" kun nykyisin en tarvitse näin isoa kalustoa uisteluun kun kisat on nyt kisattu. Suuri haaveeni olisi saada max.1000 kilon kärryllä kulkeva ja max.1000cm3 koneella varustettu kalusto jossain aikataulussa alle kuitenkin niin että ensi talvena rakentaisin siitä uuden taistelualuksen kaudelle 2013 jossa olisi myös heittokalastus valmius.

Haaveilemallani pienemmällä paketilla joudun tinkimään hirveesti uistelukeleistä ja tilantarpeista ym. Mutta tämä on vaan pakko hyväksyä koska loppujen lopuksi maksan aivan turhaan ylimääräisiä euroja nykyisen kokoisesta kalustosta.

Tarkoitus olisi myydä koko yhdistelmä niin että auton avaimet sisältää uistelu valmiin setin!

Tuoreempi kuva viime kesältä...

Vene on siis jenkkivalmisteinen Starcraft MR180 vuodelta 1990 ja peruskorjattu niin että vuoda nyt eikä jatkossakaan. Lisäksi veneeseen on rakennettu kaiteet, takaräkit, säippätelineet, sumppu ja parit erilaiset targakaaret ym. Väittäisimpä että kyseinen vene on valmein paketti uistelukisoihin mitä on myynnissä?

Moottorina toimii Hondan ruiskumalli vuodelta 2008 (edessä viimeinen takuuvuosi) ja sisältää kaksi rusettia. Rosterinen Hondan oma sekä matalampi nousuinen alupotkuri viileimpiin keleihin jotta koneelle saa hieman enemmän tyhjäkäynti kierroksia uistelussa. Veneen ohjaus hydraulinen.

Paketti liikkuu tien päällä Läväkän 1300 kilon jarrullisella kippitrailerilla. Kärry on poikkeuksellisen järeä verrattuna nykyisiin rihveleihin. Myös veturi eli Mitsubishi Pajero -88 tulee kauppaan niin ei tarvitse rampilla hajoittaa autojen kytkimiä kun paketti vaatii alennusvaihteen pikkusenkaan huonommalla rampilla.

Muuta: Lowrancen kaiku,plotteri, Scottyn sähkötakilat sekä telepuomiset manuaalitakilat kääntöpöytineen, kahdet parit plaanareita, Kelat, vavat siis kaikki paitsi uistimet on kaupan!!!

Kalusto myydään vaikka heti kun sopiva tarjous tulee vastaan. Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä niin kerron kernaasti kaiken oleellisen kun en jaksa kirjoittaa niin paljoa kun olisi kerrottavaa ja tarvittaessa käydään koeajamassa.

S-posti: sinttivintturi(ät)gmail.com
p.044-2863572


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti