torstai 8. syyskuuta 2011

Taajama uistelua...

Heh hieman erilaista uistelua välillä...
Ensinnäkin paikasta sen verran että vietimme Mika "Mertsi" Meriläisen kanssa päivän niin taajamassa kun vain pystyi. Yleensä allekirjoittautunut hakeutuu uistelemaan paikkoihin missä saa rauhassa touhuta ja maisemallisesti paikan pitää olla mahdollisimman erämainen...

Erilaiseksi päivän teki myös se että uistelimme poikkeuksellisesti säipillä raskain painoin eikä normaalisti lankuilla rymistellen saati säipillä matalassa. Yksi päivä tuli sellainen visio että entä jos pyytäis päivän säipillä raskain painoin sellaisella paikalla mikä on muuten haasteellinen normaali setillä... Nyt oli se päivä...HI!

Näillä sensseillä uistellessa tuntui koko ajan siltä että joku tuijottaa jostain noista sadoista ikkunoista joita reitillämme oli...;)

Piiloonkin pääsimme muutaman kerran hetkeksi kun "valtateiden" tähden alitimme pari siltaa mennen tullen...

Kaikille katselijoille tiedoksi että päivän aikaan saimme sen verran haukea että olisimme voittaneet monta venekuntaa jos vertaamme keväiseen Sapso/Kianta kisaan...HI!


Summa summarum: On meillä Sotkamossa kauniit ja kalaisat uisteluvedet taajamassakin mutta rehellisesti sanottuna taidan mie silti kulkeutua hieman kauemmas seuraavalla reissulla kalaan...

1 kommentti: