sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Lohilampea hoitokalastamassa...

Tänään pääsin sellaiseen "porvari seuraan" että heillä on oma lohilampi keskellä Vuokattia eikä kyseessä oo edes venäläinen multimiljonääri...;)

Keskellä Vuokattia sijaitseva Särkinen on monille turisteille ja varsinkin paikallisille tuttu lohilammikko. Lampihan on ollut iät kaiket virkistyskalastus kohde ja nykyisin vetovastuu on kuulunut Troplanin Antille. Mitään halpaa hommaa lohen istutus ei ole joten on vähintääkin kannattavaa pyytää haukea pois varsinkin niitä isoja lohi-imureita jotka hotkaisee tuollaisen iloisen kiloisen kirren kerran viikkoon suihinsa...

Särkinen on muuten paikka missä ei saa käyttää muita perämoottoreita kuin sähköisiä.
Lammen "omistajasta" kun oli nyt vesillä niin sovelsimme tuota pykälää sen verran että sallimme alle 50 hevosvoimaisen hyvään tarkoitukseen ja tietenkin pykälään kaksi vedoten vene oli varusteltu täydelliseksi kilpajuhdaksi...HI!

Liekkö kukkaa ikänä uistellut lammessa vastaavanlaisella kalustolla... Epäilen vahvasti!

Team Troplan eli Antti ja Lauri...

Vai ei karikolla saa lohia???

 Selvästi lannistunut ilme kun ei ollutkaan hauki...

Kyllä tätä lampea on syytäkin "hoitokalastaa" kun haukea tuntuu olevan ja paljon. Tässäkin kuvassa isä ja poika kilvan kepittää haukea ylös...

Harmiksemme saimme vain yhden lohi-imurin pois lammesta...

Mutta 94 litran igloo jäi karkeista hauista hieman vajaaksi ehkä syystä että vedimme vajaan päivän? Kaikki on kuiteskin eteenpäin kestävää kehitystä ajatellen tai sitten ei. Naurommekin iroonisesti että ensi vuonna särkikanta räjähtää rajuun kasvuun...HI!

PS. Edellinen hoitokalastus reissu luettavissa tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti