perjantai 3. toukokuuta 2013

Kausi 2013 avattu...

Tämän kauden avaus on ollut hieman tappisempi omalta kohdalta kun kalusto ois valmiina yhtä pientä sivu seikkaa lukuunottamatta... Vene on vimosen päälle varustettu ja kärrykin katsastettu mutta veturi joutui pajalle ennen kuin kerkesin koe ponnistaa... Pieni vika osoittautui jakohihnan vaihto-ongelmaksi mutta osien saanti tuntuu jo koomiselta kun ekalla kerralla tuli väärät ja nyt odotellaan belgiasta uusia! Vappu kun oli välissä niin osien saapuminen menee väkisinkin ensi viikon puolelle...

Nooh onneksi miulla on paljon hyviä kalakavereita joiden kyytiin pääsee onkimaan jos tahtoo.Vuokatti fishingin Antti onkin pyytänyt hyviä haukia jo pari kertaa tälle kautta niin mikäs se on hypätä valmiille apajalle mukaan. Lähdimmä siis Panicin Tatun kanssa hauki talkoisiin kotoisille vesille ja vauhtia piisas ajoittain kolmelle miehelle ihan kivasti kun veneessä asti kävi 24 haukea ja kolme kuhilusta sekä karanneet kalat päälle. Karanneita kalojahan ei pidä laskea mutta se yksi raskas jäi hieman kaivertamaan. Se ois ollut kiva edes nähdä!

Kalapaikkana toimi tuttu virtaava salmi mihin hauki pakkautuu odottelemaan kudulle pääsyään tai pitäiskö paremminkin sanoa tuttu "polku" mistä hauki menee kutulahteensa. Nyt on se isomman kalan hetki käsillä viel joitaman päivän ja sen jälkeen saamme vain tuttuja sinttejä ja mahdollisesti kuteneita mörököllejä...;)


Päivän suurin ylös saatu painoi yli seitsämän kilon siis ei paha aloitus tälle kautta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti